OM OSS

Holst & Valen AS ble startet av Pål Holst og Erik Valen i 1998.  Hovedfokus siden oppstarten har vært rådgivende ingeniørtjenester innen byggeteknikk og akustikk. 

I utgangspunktet startet vi med ulik bakgrunn innen samme bransje. Erik med 25 års erfaring som ingeniør i entreprenørbransjen og Pål med 13 år bak seg som rådgivende ingeniør. 

Vår bakgrunn har vi hele tiden sett på som en positiv kombinasjon i forhold til vår holdning både til byggherrer og spesielt til oppdragsgivere i entreprenørbransjen. Blant annet har vi hatt som målsetning at ingen byggeplass skal vente på materiell fra oss. 

Etter hvert har firmaet vokst, og vi er i dag 8 ansatte.

Visjon

Som rådgivende ingeniører er vi med på å sette preg på omgivelsene, sikre verdier og være i front av utvikling.

Våre valg bidrar til å holde kostnadene nede og ivareta arkitektens ønsker om åpne arealer.

Vi ønsker å være støttespiller i tidlig planlegging og med dette jobbe tett for et godt samarbeid og et optimalt resultat.

Hva kan vi tilby

Vi i Holst & Valen AS har mye å være stolt av. 

I tillegg til en imponerende mengde gjennomførte prosjekter, oppleves firmaet som positivt både overfor oppdragsgivere og for ansatte internt i firmaet. De ansatte koser seg på jobb og dette gir synergieffekter som godt humør og stor yteevne. 

Innad har vi et utpreget åpent forhold. Dette samler kompetansen, og vi kan være løsningsorientert og i front av bransjens utvikling. Tegning og beregning i 3D har lenge vært selvsagt hos Holst & Valen, og i det senere har vi også tilegnet oss god kompetanse på etterspente konstruksjoner. Vi er åpen for forslag både fra oppdragsgivere og entreprenører. 

Vi får høre fra våre faste samarbeidspartnere at vi presenterer slanke rimelige konstruksjoner og stadig vekk benytter mindre armering enn våre konkurrenter.

Vi tilbyr våre oppdragsgivere et tett og personlig engasjement med kort beslutningsvei, god oppgaveforståelse og rask gjennomføring. Vår holdning er at avtalt pris holdes, uten plagsomme tilleggsregninger. 

De ansatte i Holst & Valen har alle erfaringer fra arbeid ute på byggeplass, og noen har også fagbrev. Dette er positivt for prosjektering av rimelige, enkle og gjennomførbare løsninger. Vi prøver å være en ressurs i prosjektene, også ut over vår egen spisskompetanse. Vi arbeider stadig med å forbedre vårt internkontrollsystem slik at oppdragsgiver skal være trygg på at våre leveranser er godt gjennomført og kontrollert.


Vi er et lite selskap med sterk motor!

Pål Holst

Siv.ing konstruksjon/aukustikk
p.holst@holstvalen.no952 20 410

Anette Valen

Prosjektleder
anette@holstvalen.no920 44 657

Kristoffer Sandvand

Siv.ing konstruksjon
kristoffer@holstvalen.no909 30 007

Erlend Hopland

Siv.ing konstruksjon
erlend@holstvalen.no919 00 317

Kim Bowen

Siv.ing konstruksjon
kim@holstvalen.no954 75 713

Anders Kristensen

Siv.ing konstruksjon
anders@holstvalen.no481 39 913

Emilie Valen Hammersland

Prosjektleder og økonomiansvarlig
emilie@holstvalen.no947 80 899
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram